Reserveringsaanvraag

Reserveringsaanvraag

Hier kunt u eenvoudig een reserveringsaanvraag doen voor een kampeerplaats met elektra, chalet of trekkershut. Bent u een fietser/wandelaar met een klein tentje en u heeft geen elektra in de tent nodig? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Een reserveringsaanvraag is nog geen definitieve reservering en geeft geen garantie. Wij controleren iedere aanvraag handmatig en laten u zo snel mogelijk weten of wij plaats hebben door een reserveringsbevestiging te sturen.

Voorwaarden

Bij het boeken gaat u akkoord met de RECRON-voorwaarden. Wij hanteren altijd deze voorwaarden. Zoals bij een annulering, latere aankomst of eerder vertrek. Wij raden onze gasten dan ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan via ons gedaan worden (tot maximaal 7 dagen na boeken). Of via een eigen verzekering.

Verblijf

Een kampeerplaats kunt u reserveren vanaf 3 nachten verblijf. Een specifieke plaats reserveren kan in het laagseizoen vanaf 3 en in het hoogseizoen vanaf 5 nachten.

Het chalet wordt het hele seizoen per week verhuurd, van vrijdag tot vrijdag.

De trekkershutten kunt u per nacht boeken, zonder minimum aantal nachten.

Daarnaast zijn er periodes die alleen als arrangement te boeken zijn. Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen.

Wilt u zeer kortdag bij ons aankomen en kunt u niet het minimale aantal nachten verblijven? Kort voor aankomst kunnen wij kijken of wij een geschikte plaats voor u hebben voor korter verblijf. U kunt ons dan even mailen of bellen.

Warnsborn is niet geschikt voor groepen, jongeren, tijdelijk wonen, overnachtingsplaats voor werkers of als uitvalsbasis voor festivals, feesten of dergelijke.

KGC
ANWB Charme camping
RECRON