Kampeerplaatsen

Camping Warnsborn, kamperen op de Veluwe in Arnhem.

U bent van harte welkom met alle mogelijke kampeermiddelen van klein tentje, familie tent, vouwwagen, klapcaravan, caravan, kampeerbusje tot camper.

90 Kampeerplaatsen

Grotere tenten, caravans, campers, vouwwagens e.d. komen op een standaardplaats.

Fietsers en wandelaars met een kleine tent (max. 4x3 meter) die geen stroom nodig hebben kunnen op ons trekkersveld.

  • Elke standaardplaats heeft een 6 ampère elektra aansluiting.
  • 1 auto mag er bij op de plaats. Een 2de auto/bezoekers niet het terrein op rijden maar buiten het kampeerterrein parkeren.
  • Per plaats mogen maximaal 6 personen verblijven inclusief kinderen.
  • Is uw kampeermiddel groter dan 7.5 meter dan graag vermelden bij reserveren.
  • Camper groter dan 7,5 meter? Wij hanteren een maximum van ongeveer 8 meter en alleen in overleg.
  • Aan uw kampeermiddel/tent/caravan/vouwwagen mag een voortent met zijwanden met daaraan nog een open luifel zonder zijwanden.
  • 1 klein bijzettentje per plaats mag er gratis bij.
  • Partytenten of soortgelijke overkappingen zijn niet toegestaan. (twijfel? vraag het ons.)

Reserveren

Van te voren reserveren is mogelijk voor een minimaal aantal nachten, afhankelijk van de periode 3, 5 of 7 nachten. Hoogseizoen minimaal 5 nachten. Met online boeken geeft het systeem dit aan.

Korter verblijven?

Mail of bel een dag (of op de dag) voor aankomst. Wanneer wij nog beschikbaarheid hebben kunnen wij op dat moment voor u reserveren, ook voor 1 of enkele nachten. Spontaan aankomen is ook mogelijk. Houd daarbij rekening met onze aankomst - en vertrektijden. Wij raden aan om altijd even op de dag zelf te informeren naar de beschikbaarheid. Het kan zijn dat wij volgeboekt zitten, of dat er nog een enkel plekje beschikbaar is die wij op dat moment voor u vast kunnen houden.

Groepen:

Omdat wij geen aparte veldjes hebben om een groep bij elkaar te plaatsen zijn wij niet geschikt voor groepen. Daarbij moet het om 22:00u stil zijn op de camping en dat is voor een groep niet gezellig/niet te doen.

In het laagseizoen maken wij weleens een uitzondering voor een kleine groep van maximaal 3 kampeerplaatsen = maximaal 6 volwassenen welke komen om rustig te kamperen in combinatie met fietsen/wandelen/dag attracties etc. en de avondrust van 22:00u respecteren. Dit kan alleen in overleg met ons tijdens het reserveren zodat wij rekening kunnen houden met de plaatsen, zodat het ook voor uw buren aangenaam blijft.

Teveel personen op 1 kampeerplaats is voor niemand prettig. Overleg ten allen tijden met ons.

Klik hier om de tarieven van onze kampeerplaatsen te bekijken.

Kampeerplaats Reserveren?

KGC
ANWB Charme camping
RECRON