Camping Regels

Camping Regels

Om het verblijf voor u en onze andere gasten prettig te laten verlopen vragen wij u rekening te houden met de volgende regels:

 • Avondrust: Op onze camping geldt vanaf 22:00u avondrust. Vanaf dat tijdstip moet het (fluister)stil zijn en blijven tot 's ochtends 8:00u. Op een camping zonder omgevingslawaai draagt geluid ver. Dit betekent dat late 'gezelligheid' overlast kan geven voor campinggasten om u heen. Ervaart u overlast? Laat het ons weten, ook 's nachts op ons noodnummer (zie informatieboekje of nummer naast receptiedeur). Wij zorgen graag voor een rustig verblijf.
 • Radio's en andere muziek producerende apparaten zijn niet toegestaan wanneer deze buiten hoorbaar zijn. Een constant geluid is voor uw buren en andere kampeerders hinderlijk.
 • Plaatsing kampeermiddel volgens aanwijzingen van de beheerder. Bij nagenoeg alle kampeerplaatsen komt uw kampeermiddel zo ver mogelijk naar achteren te staan, parallel aan de haag. Vanuit een caravan of camper stapt u vervolgens uit op dit plateau. Op dit grasvrije plateau kunt u bijvoorbeeld een mat leggen of dergelijke. Uw voortent of luifel komt op dit plateau. Komt u alleen met een tent dan komt deze ook op dit plateau te staan en niet op het gras. Bij het inchecken krijgt u hier informatie over gericht op uw plaatsnummer. Zie ons fotoboek voor een sfeerimpressie.
 • Grasverstikkend materiaal zoals: plastic, worteldoek of gevlochten matten zijn niet toegestaan buiten het verharde gebied.
 • Dubbele voortent niet toegestaan. Een extra luifel aan de voortent is toegestaan mits zonder zijwanden. Voortentdiepte maximaal 3,5 meter. Voortent + luifel maximaal 5,5 meter diep.
 • Partytenten of soortgelijke bouwwerken zijn niet toegestaan.
 • Auto: 1 auto per kampeerplaats toegestaan (op trekkersveld géén auto's). Tegenover de camping is ruimte voor het parkeren van overige auto's.
 • Bezoekers voor 19:30u aanmelden bij de receptie, kosten €1,- per p.p. (kind <13 €0,50). Zij dienen het terrein vóór 22:00u te verlaten, daarna zijn het betalende logees (informeer bij de receptie). Houdt het aantal bezoekers beperkt. Onze richtlijn is per plaats maximaal 6 personen (uw bezoek inclusief uzelf) per moment dus niet per dag. Ontvangt u op een dag dus meerdere bezoekers, probeer dit over de dag te verspreiden.
 • Hond alleen in overleg toegestaan. In het hoogseizoen maximaal 1. Laagseizoen maximaal 2. Altijd aan de lijn, niet uitlaten op het terrein. Anders opruimen en schoonspoelen. Losloopgebied in het bos is tot aan de verharde wegen achter de camping.
 • Barbecueën op gas altijd toegestaan. Op kolen niet altijd. Als de natuur te droog is dan kan het niet. Vraag het eerst aan ons. Houdt altijd rekening met andere kampeerders. Rook deze niet uit. Zet de barbecue altijd iets van de grond. Rekjes zijn te leen bij de receptie. Afgekoelde kolen kunnen bij het restafval. Wij hanteren www.natuurbrandrisico.nl als richtlijn. Vanaf fase 2 in onze regio is barbecueën op kolen niet toegestaan.
 • Vuurtje stoken, dus ook vuurkorven of ander open vuur is nooit toegestaan. Vuurtjes die wegspringen zijn gevaarlijk op tenten en op droog gras. En vergeet niet dat heel veel mensen last hebben van het fijnstof in de rook. Heeft u een gesloten systeem overleg dan even met ons of het kan.
 • Speeltuin open van 8:00u tot 20:00u. Daarna moet het stil zijn, dus speeltuin verlaten.
  Geleende fietsjes dienen aan het einde van de dag teruggebracht te worden naar de speeltuin.
 • Voetballen niet toegestaan op de veldjes, alleen in de speeltuin bij de 2 kleine goaltjes.
 • Airco’s niet toegestaan (tenzij de airco geluidloos is, overleg dat even op de receptie)
 • Creëren van een eigen WiFi netwerk op ons systeem is niet toegestaan.
 • Toiletgebouw is geen speelplaats. Let op uw (klein)kinderen. Laat het netjes achter.
 • Voorrang camping: Op de camping hebben voetgangers altijd voorrang, daarna fietsers en dan de auto’s. Snelheid maximaal 5 km/uur (stapvoets).
 • Afval breng je naar de 3 half ondergrondse grote containers nabij het sanitairgebouw. Papier en glas apart. Plastic bij het restafval. Plastic wordt hier door het sorteerstation gescheiden, dit hoeft u niet zelf te doen.
 • Elektra: Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van een 6 ampère stroomafsluiting. Dit staat gelijk aan ongeveer 1350 Watt. Een waterkoker van thuis of een elektrische kachel geven vaak problemen. Op uw elektrische apparaten kunt u vinden hoeveel wattage deze gebruiken. Gebruikt u te veel Wattage dan gaat na een tijdje de zekering van uw plaats er automatisch uit. Stroomuitval kunt u melden bij de receptie tijdens onze receptietijden. Tussen 08:00u – 08:45u en van 19:30u tot 22:00u is de receptie gesloten maar kunt u stroomuitval nog melden via ons noodnummer: (zie informatieboekje of nummers bij receptie/infobord). Buiten deze tijden (tussen 22:00u en 08:00u, tussen 12:00u en 13:00u of tussen 17:00u en 18:30u) wacht u tot de volgende mogelijkheid om stroomuitval te melden.
 • Drone: het vliegen met drones is op/boven onze camping niet toegestaan. Daarnaast geldt er een vliegverbod in Arnhem vanwege het nabij gelegen militair vliegveld.

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de campingeigenaar.

Voor al onze regels geldt: uitzonderingen maken alleen wij. Dus twijfelt u? Vraag het aan ons. Wij helpen u graag.

Wij wensen u een fijn verblijf.

Team Camping Warnsborn

KGC
ANWB Charme camping
RECRON